Schop

Dat de Hulk iemand van extremen is, weten vele mensen allang. Een mooi voorbeeld daarvan was bijvoorbeeld dat de kapitein van de boot waarop wij vaarden, zich enorm verbaasde over de stijgende waterstand in de Rijn. Hij wist namelijk niet dat hij een Hulk aan boord had, die van ouderdom ’s nachts zo erg kwijlde, dat hij er persoonlijk voor zorgde dat de waterstand in de Rijn in een paar dagen tijd 2,5 meter steeg.

Nog zo’n raar voorbeeld is, dat hij na 3 jaar kennis gehad heeft aan Treeske, hij haar een schop heeft gegeven. Ja, ik begrijp dat zoiets voor velen van u echt een schok is. En eerlijk, zo voelde dat voor mij ook. Die lieve meid verdient zoiets echt niet. Maar soms gaat dat zo in het leven.

Hoe kon dat toch gebeuren? Wij kwamen een winkel uit en deden de boodschappen in onze fietstassen. Ik liep voorop met mijn fiets naar de weg en slingerde mijn lange Hulkenpoot over mijn bagagedrager om op te stappen en voelde plots een zachte weerstand. Zodoende brak ik deze beweging abrupt af en keerde mij om. Treeske was namelijk vlak achter mij gaan staan om ook op haar fiets te stappen en daardoor slingerde ik mijn voet tegen haar achterwerk.

Nou, de eerste 5 minuten konden wij echt geen nieuwe poging wagen om op onze fietsen te stappen, vanwege de enorme lachbui die ons overviel. Dit gebeuren was zo uniek! Zoiets kun je in extremis oefenen, het zal je gewoonweg niet lukken. Beide geliefden reden daarna nog steeds nahikkend naar huis terug.

Advertenties

25 gedachten over “Schop

  • 2018 is het jaar van de klappen voor Treeske.
   En voor de afwisseling heb ik haar een schop gegeven.
   Maar ik maak het goed met haar, ik kook vanavond.
   Ze heeft trek in patat en een kroketje.
   Dus hup, naar de snackbar. πŸ˜„

   Liked by 1 persoon

 1. Oke, ik neem zonder meer aan dat het achterwerk van Trees niet zo héél kwetsbaar is, Tegen haar hoofd had natuurlijk véél erger geweest. Nu lach ik smakelijk met je mee en sterker nog, zou ik ook gedaan hebben als ik het slachtoffer was.;-)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.