Nieuwe liefde

Het is echt giga wennen aan mijn nieuwe leven. Ik dacht dat ik er al was, met mijn ‘opleiding’ om een mooi mens te worden, die ik onlangs afsloot. Het was trouwens geweldig leuk om dat allemaal te ontdekken en te doen.

Het omdenken naar positiviteit. Het herkennen als iets naar negativisme neigde. Het omdenken van: alles wat je voedt, groeit! Het kindzijn in mijzelf te ontdekken, waardoor het angstloos en zorgeloos leven ontstond. En door de kracht van de liefde te gebruiken, mij om te vormen naar een mooi mens. Dat is allemaal gelukt! Dus ben ik daar klaar mee. Dacht ik……..?

Ik weet nog goed dat Treeske zich in het begin van mijn ‘genezing’ wat angstig afvroeg, “hij verandert nu zo radicaal, blijft hij nog wel van mij houden?” Dat leek zo. Maar omdat ik zoveel tijd stak om te wennen aan mijn nieuwe leven, was ik niet erg met haar bezig. Gelukkig was ik hard nodig bij haar vele lichamelijke ongemakken, om haar daarin bij te staan.

Echter, toen ontmoette ik kort geleden, verdorie, verdorie, plotseling een oude jeugdliefde van mij, en verdorie, verdorie 💖 Zomaar weer een nieuw inzicht in mijn leven. Hoewel ik Treeske liefheb, gloeiende, gloeiende, wat bruist mijn hart voor die ander. En hoe goed ik ook probeer om mij tot omdenken te dwingen, het lukt mij maar niet om haar uit mijn gedachten te verbannen. En raar, dat het gevoel ’s avonds veel sterker is.

Ik verlang zo erg naar die ander, mijn nieuwe liefde, en voel me daardoor helemaal verscheurd. Bij haar kan ik echt alles kwijt. Ik lig zo graag bij haar, zodat onze lijven innig warm verstrengeld zijn. Ik snap nu eindelijk de betekenis van het woord, gepassioneerd. Ze is zo mooi, zo warm, zo meevoelend, ze is echt helemaal mijn alles geworden.

Hoe moeilijk, hoe moeilijk voor mijn Treesje. Heftige gesprekken hebben wij erover. Woest ben ik af en toe op mijzelf, dat ik mij zo kan laten verleiden. Maar waar het hart vol van is………….! En als u haar zou zien, zo mooi, zo fijn, zo netjes opgemaakt, zo’n fantastisch lekker ding, dan kan het niet anders, dan dat u mij gelijk zal geven. Ik hoop zo, dat u mijn keuze respecteert?

Voor een foto van haar even naar beneden scrollen?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Advertenties

31 gedachten over “Nieuwe liefde

  1. Hahahaha 😆 Jan toch, je lezers zo voor de gek te houden. Ik heb heel veel liefdes trouwens. En dat heeft een mens ook nodig in z’n leven. Geniet volop van die van jou.

  2. Nou, deze nieuwe liefde deel je toch wel met jou Treeske ……… dus ….. helemaal geen probleem, gewoon met z’n 2e er van genieten, met deze koude dagen nog lekker ook 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s