Bridgen

Vanwege de weersomstandigheden en het genezingsproces van Treeske haar operatie, zijn wij begonnen met bridgen. Stromeren (fietsen) lukt nu even niet, omdat het vaak buiten nat is en bovendien wil ik niet met mijn nieuwe fiets over de met zout gestrooide wegen rijden. Door mijn ervaring met de mountainbike over het zoute strand te rijden, weet ik hoe slecht dat is voor de bewegende onderdelen van een fiets.

Zodoende bridgen wij er hier flink op los. Echter niet met speelkaarten, nee, wij volgen via videoland de loeispannende Deens/Zweedse politieserie The Bridge. Normaal gesproken dient tv kijken voor ontspanning. Geloof mij, kijken naar The Bridge ervaar ik als zeer inspannend. Politieseries zoals Flikken en dergelijke vallen bij The Bridge in het niet. Bovendien doen wij aan ‘bingewatchen’! Dat betekent meerdere afleveringen achter elkaar kijken.

Vandaag echter hebben wij een ander programma opgezet. Treeske moet worden onthecht. Dus worstelen wij ons zo dadelijk door zware sneeuwstormen naar de Mohskliniek in Amsterdam om de hechtingen uit haar neus te laten halen. Zodoende zal zij na vandaag geen scarface meer zijn. Op naar de totale genezing.

Advertenties

10 gedachten over “Bridgen

  1. The Bridge heb ik geheel uitgezien. Als je nog iets spannends wilt zien ook uit Zweden/Denemarken zou je Johan Falk kunnen kijken. Ik beloof je dat je net zo strak in je vel gaat zitten als een 20 jarige. ๐Ÿ˜† zo spannend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s