Hackers

Ik weet niet of u al eens problemen heeft gehad met hackers via socialmedia of in een andere vorm? Dit is tegenwoordig de nieuwe manier van criminaliteit. Bedrijven raken hun kennis kwijt vanwege hacken. Auto’s worden simpel en zonder braaksporen opengebroken en leeggehaald door de code van uw autosleutel die binnenshuis ligt te hacken. Die moet je nu veilig in aluminiumfolie of in een blikje bewaren.

Begrijp goed, alle slimme apparatuur kan eenvoudig gehackt worden. En ze zijn met velen, bovendien worden ze steeds brutaler, want niemand herkent de hacker. Ze lopen simpelweg met een rugzak vol apparatuur daarin verstopt om bij u codes en andere gegevens te stelen. Maar gelukkig voor u allemaal, heb ik een vrachtwagen vol van die lui gespot, zodat u ze wat makkelijker kan herkennen en tegenmaatregelen kan treffen.

Advertenties

10 gedachten over “Hackers

  1. Nee nooit last van. Ik scherm me wat dat betreft af, en op socialmedia doe ik niet mee met al die naamtestjes en zo. Verder hosts file aangepast om alle zieke reclame tegen te gaan. Je weet wel dat in reclame van alles verborgen kan zitten. Deze rijdt open en blood rond. Die kunnen ze zo pakken 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s