Stof

Ik ontdekte vandaag iets vreselijks.

Stof op de Stromer!

Hij is de laatste tijd niet van stal geweest. Komt omdat zijn baas wat geestelijke ongemakken vertoond. Hier en daar een depressie! Dat blijft een raar fenomeen.

Vandaag even naar Leusden gestromeerd om wat artikelen op te halen die ik via Marktplaats had gekocht. Ik had op googlemaps goed gekeken hoe ik moest rijden, dus normaal geen probleem. Ik reed niet fijn merkte ik onderweg, de benen wilde niet lekker draaien. Kreeg ik onderweg last van een depressie. Weg concentratie! Gelukkig via googlemaps met spraak het adres gevonden.

Toen gauw naar huis dacht ik. Na half Leusden doorgereden te zijn kwam ik eindelijk bij de uitgang. Daarna ongeconcentreerd naar huis en dan is een speedpedelec gevaarlijk zo ondervond ik menigmaal. Gelukkig zonder ongelukken thuis gekomen en wijs besloten dat ik voorlopig de Stromer even laat verstoffen.

13 gedachten over “Stof

  • Geen idee waar het door komt. Hele poos goed geweest en opeens zware depressies om de dag. Weer een paar dagen goed maar afgelopen zondag was het weer raak en vandaag een niet zo heel zware. Raar maar waar!

  • Ach, als ik 20 depressies per jaar heb, teken ik ervoor. Meestal duren ze een dag.
   Voorheen had ik er soms 4 per dag. Van manie naar depressie en weer terug.
   En echt manisch word ik nu niet, ook weer vreemd. 😕🤔

 1. He bah, wat een narigheid weer… gelukkig ben je je bewust van het feit dat ze weer verdwijnen, ik wens je van harte toe dat ze een enkeltje naar een onbewoond eiland winnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s