Dooie boel

Vanmiddag even de Stromer beklommen om het hoofd leeg te maken.

De vakantie perikelen zijn daarmee wat verdrongen maar onderweg genoeg gezien. In de gemeente Bunnik reed ik bijna over een aangereden dode adder heen. De slang lag net na een bocht midden op de weg. In Nieuwegein botste een insect op mijn helm, wat een flinke klap veroorzaakte.

Op de Lekdijk gekomen viel er een deel van de elektrische ondersteuning plotseling weg, zodat ik heel zwaar moest trappen. De machine gereset, wat niet hielp. Na een paar kilometer zwoegen kwam ik op het idee om de trekkracht van de fiets anders in te stellen. Dat leek te werken, hoewel hij niet reed zoals voorheen. Dus moet ik er aankomende week mee naar de specialist.

In Wijk bij Duurstede aangekomen zag ik een goede bekende van mij staan.

Er werden daar filmopnames gemaakt. Verderop in die hanzestad, was de Rijndijk afgesloten vanwege een hardloopevenement. Daardoor kon ik niet volgens plan via Amerongen rijden. Toen ben ik richting Bunnik gereden, waar ik langs de kant van de weg een aangereden dode vos zag liggen. Vervolgens kreeg ik weer te maken met vermogensstoring van de Stromer en toen had ik het allemaal wel gezien met die dooie boel.

11 gedachten over “Dooie boel

 1. Altijd vervelend als je ondersteuning het af laat weten, dan valt het opeens heel erg tegen weer. Kan me best voorstellen dat je ff ruimte wilde na een weekje op een boot gezeten te hebben.

 2. Je hebt Zwarte Piet toch wel de groeten van mij gedaan? Hij wordt een uitstervend verschijnsel, wat ik je brom. Als ik fiets, wil ik ook dat het waait. Aha, jij smokkelt een beetje (-: Wel knudde als de mechaniek je in de steek laat…
  Lieve groet ♥

  • Als ik smokkel, doe ik het natuurlijk goed.
   De Stromer rijdt bijna 50 km/uur.
   Hij heeft mijn fietsplezier vertienvoudigd.

   Ik heb iedereen lief, dus ook Piet.
   Als ik al eens op iemand gloeiende, gloeiende ben, dan schakel ik om en denk, jij was ook een lieve baby.

 3. Goh…. wat jij allemaal niet tegenkomt, allemaal zeldzaamheden, adders, vossen en zwarte Pieten. Alleen een echte zwarte Piet Zal ik dit jaar nog wel tegenkomen, de rest niet wantik heb geen dierentuin plannen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s