Printen

De veranderingen met de boeken verkoop noopte mij om te leren printen via mijn telefoon. Dit omdat ik nu een persoonlijk verkoop account heb bij Bol.com en Treeske (alias Toos Werkeloos) voor een week vertrekt naar de Canarische eilanden, anders kon het via haar laptop.

Na een poosje puzzelen rolde er plots een proef e-mail uit de printer en wij maakten een vreugdedansje door het huis om het succes te vieren. Tijdens dat vreugdevolle gebeuren hoorde ik mijn telefoon een piepsignaal geven. Ik dacht nog dat het iets met het printen te maken had, maar nee, de eerste pakbon van een verkocht boek werd gemaild door Bol.com. Super verbaasd daarover dansten we toen om het hele huis heen. Eigenlijk hadden wij dit nooit verwacht, omdat mijn winkel bij Bol afgelopen zaterdag pas was geopend. En ik maakte mij nog zorgen over het zoekargument van het boek, want dat blijft toch wel een dingetje.

De bestelling getuigd dat het gevonden wordt, dus ben ik nog steeds niet uit gedanst. Toos wel! Meteen enveloppen gekocht en een rol postzegels. Met het telefonisch printen van de pakbon ben ik blij. Ik word steeds meer een digiHulk.

Mijn 2e verkoopkanaal is via Marktplaats, daar staat het boek onder het zoekargument Schaatsen. De boeken zijn daar goedkoper, vanwege het feit dat Bol hier niet van mee snoept. En afhalen scheelt weer verzendkosten. Verder is op site http://www.helletocht86.wordpress.com de nieuwe bestelvorm aangepast. Ik ben zo blij dat dit allemaal nog voor de kadomaand december is gerealiseerd.

8 gedachten over “Printen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s