Deadline

Lag onlangs ’s nachts wakker en kreeg plotsklaps allemaal flashbacks uit mijn jeugd. Dacht even dat ik stervende was. Heb weleens gelezen dat je dan je leven voorbij zie komen. Nou, van veel momenten wist ik niets meer en opeens kwamen ze boven. Raar toch! Dacht echt even, dit is mijn deadline.

Binnenkort is er een echte deadline te beleven. Hoewel ik natuurlijk gewoon, rustig en Hulkenstoer doe, krijg ik zo langzamerhand toch de kriebels ervan. Ik heb namelijk heel veel tijd gestoken in een project, waar ik nog steeds niks over kwijt mag. En dat is niet des Hulks. Wel wil ik erover kwijt, dat ik zelfs mijn buitenlandse personeel eraan heb gezet, die ook loei enthousiast over het project zijn. En nu hoop ik heel erg, dat u dat ook gaat worden als ik het project bekend heb gemaakt. Want dan wil ik u vragen om op mijn project te gaan stemmen? Zo, toch een tipje van de sluier!

Verder heb ik vandaag mijn prijzenkast gespekt met twee nieuw verworven trofeeën.

De twee uit liefde geschonken beschilderde brooddeeg fietsjes, hebben er een ereplaats gevonden aan weerszijden van de Elfstedentocht medaille’s. Ik vind dat ze daar horen.

(Ik kreeg deze fietsjes van een paar Iraanse meisjes, wiens familie ik vier fietsen had geschonken. Het jongste meisje zei erbij, “uw naam staat erin (geel vlekje) en er zit ook een oogje aan, waar u een kettinkje door kan doen zodat u het om uw nek kunt hangen en dan kan iedereen zien dat u fietsen geeft.)

9 gedachten over “Deadline

    • Ja, vind ik ook.
      Ik draag geen sieraden, dus beter de prijzenkast in.
      Ik gaf nooit veel om uiterlijk vertoon, maar op een of andere manier is het toch een betekenisvol deel voor mij. Ook mijn eerste flesje CBD staat erin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s