Genieten

Jongens en meisjes, ik ben zo ontzettend aan het genieten de laatste tijd, super gewoon!

Ik geniet mijn hele leven al van nierstenen, dus ik weet echt wel wanneer er weer een zijn geboorte aanmelt. Grote of kleine stenen, het maak geen zak uit, ik crepeer altijd van de pijn. Terwijl ik in spanning de weeën van de koliekaanvallen zat af te wachten, heb ik daar tot nu toe totaal geen last van. Mocht dit zo blijven, totdat ik de steen uitplas, dan weet ik dat de CBD-olie mij hierin helpt. Daar kan ik dus zo van genieten!

Ik kocht een fiets van een jongen van 14 jaar oud. Hij had hem vakkundig gesloopt, zoals dat tegenwoordig hoort op die leeftijd. Hij stond samen met zijn vader in de deuropening en ik drukte hem de afgesproken €20 in zijn knuist. Vader wilde weten wat de Fietsenbank inhield en ik vertelde hem het verhaal van het zesjarig Syrisch meisje die mij het gekleurde brooddeegfietsje gaf als dank voor de geschonken fietsen. Toen ik de fiets op de drager zette, kwam de ontroerde jongeman mij de €20 teruggeven. Op mijn vraag of hij dat echt meende, knikte hij heftig van ja. Toen heb ik hem een heerlijke HappyHulkknuffel gegeven. Hoe mooi is de daad van deze jongen? Daar kan ik toch zo van genieten.

Positieve Treeske hoor ik nooit mopperen, hoewel zij haar super langzame laptop erg vervelend vindt. Ze wilde in dat oude kreng een of andere SSD kaart laten zetten, wat een flinke duit zou gaan kosten. Ik liet mijn HappyHulk verstand erover op los en zei tegen haar, “zoek een nieuwe uit dan krijg je die van mij voor je verjaardag”. Nou………..dat werd me daar toch een feest! Treesje aan het zingen, rock en rollen en wilde nog veel meer………..dat terwijl ze nog niet eens jarig is. Treesje superblij, helemaal toen de nieuwe laptop vandaag binnenkwam. Druk bezig met installeren en ik hoor alleen maar geniet geluidjes. Jullie snappen het…….daar kan ik toch zo van genieten!

18 gedachten over “Genieten

  1. Goed toch van die knul en ja mijn motto is ook deze.
    Geluk hangt af van wat men kan geven,niet van wat men kan krijgen.
    Trees ook weer blij,wat wil je nog meer.

  2. Jij als bijbel kenner weet natuurlijk dat het zaliger te geven is dan te ontvangen, je brent het in de praktijk en motiveert zelf anderen! Je verdient een stoel in de hemel maar wacht alsjeblieft nog héél lang eer je die op gaat eisen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s