Onbalans

Na een volle week vrij goed in orde te zijn geweest, begon afgelopen zaterdag de onbalans. Zag mijn gezichtshuid weer schilferen en voelde zondagochtend een depressie aankomen, die zich tot maandagmiddag doorzette. Dat was de reden om weer voorzichtig met cbd-olie te beginnen. Alle dagen nu 1 druppel.

Vanmorgen, na wederom lang uitslapen, had ik een ongekend licht gevoel in mijn hoofd. Zo raar, nog niet eerder gehad. Ik zag het niet zitten om weer een dag te gaan vervelen en wilde gaan fietsen. Een regenbui hield dat in eerste instantie tegen, waarna ik om 11.00 uur toch ging rijden.

Heb geen grote rit gemaakt en was binnen anderhalf uur weer thuis. Loeihard gereden! Was overal erg rustig op straat en ik had daarom ook weinig oponthoud. Zag op een gegeven moment dat ik boven de 42 km gemiddeld reed. Zo hard reed ooit het profpeloton in een tourdefrance etappe, wel met rugwind en de lijven stonden stijf van de doping. Thuisgekomen had ik 41.6 gemiddeld, het verkeer in Zeist reed veel te langzaam. 😉

Normaal kan ik niet zo hard fietsen. Maar vandaag met een manisch Hulkenhoofd lukte dat wel. Ik hoop echt dat met behulp van de cbd de onbalans verdwijnt en ik weer een beetje een normaal leven mag krijgen.

11 gedachten over “Onbalans

  1. Ja je bent je aan het instellen, met een dag of wat zou het evenwicht er weer kunnen zijn, maar je kunt na ca een week ook naar 2 dropjes kunnen gaan. Niet te snel, maar rustig aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s