Liefdesbrief

Vanmorgen schreef ik naar een bekende blogster, “ik fiets vandaag jouw kant op, moedig mij aan als je mij ziet rijden”? Toen ik bij haar huis arriveerde, zag ik op het bankje voor haar fantastisch mooi gerenoveerde woning een plastic zakje liggen.

Vermoeid van de lange rit ging ik op het bankje zitten en pakte het zakje op. Er zat een coolpack in, een flesje water, een kwamkwammer en een liefdesbrief. En dat op mijn leeftijd.

U begrijpt, ik was verrukt! In plaats van aanmoedigingen, een top verzorging van al wat een wielrenner nodig heeft. Anneke, ik ook van jou!

Nu woont daar in de buurt nog een favo blogster van mij, wiens huis ik 6 jaar geleden niet kon vinden, hoewel ik er op 100 meter afstand van stond. Wist toen wel haar blognaam, maar niet haar echte. πŸ™„

Van wie is deze voortuin?
Nog een aanwijzing.

Wie is deze beroemde blogster met wie ik qualitytime doorbracht. We hebben heerlijk met elkaar gesproken en dat was super gezellig! Dank voor het water voor de Hulk en de stroom voor de Stromer. Daardoor kon ik op topsnelheid naar Zeist fietsen.

20 gedachten over “Liefdesbrief

 1. Het was jammer dat ik je niet even heb getroffen Jan, zie mijn blog waarom…… leuk om even ook bij Mirjam te zijn geweest… gezellig toch in ons buurdorp.

  • Bijna goed! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

   Goh Paul, je raakt niet uit mijn gedachten.
   Die eerste klap komt het hardst aan. (zie mij 3 maand geleden, ik wilde dood) Daarna, beste jongen, komt het relativeren. Ik hoop van harte dat jij wegen gaat vinden om met jouw ziekte om te kunnen gaan.
   Hoe je het ook wendt of keert, jij blijft de ‘lekkerste’ Pannenkoek!

 2. Daar sluit ik me hΓ©lemaal bij aan ,dat van die liefde die regeert. Ik had Γ³Γ³k alweer een mooie dag dankzij een blogger. En de blogster die haar Labrador op jou af stuurde staat ook op mijn verlanglijstje om eens mee te kakelen! Weet ze dat vast;-)

 3. Wat leuk dat je even bij Mirjam bent langs geweest ……. en ja, ik wist dat die vlak bij Anneke woonde……….. leuk he, dat blogwereldje πŸ™‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s