Licht in de duisternis?

Op 23 maart 2020 werd hier voor de deur een lantaarnpaal scheef gereden. Dader onbekend. Er stond diezelfde dag een monteur bij, die na diversen pogingen om het gevaarte recht te trekken, de lantaarnpaal meenam op zijn bedrijfsauto.

Een maand later viel er een brief in de bus met daarop de vraag of iemand de dader had gezien? Helaas!

Op 28 mei werd er een nieuwe lantaarnpaal geplaatst. Echter gaf het prachtige exemplaar geen licht en ontbrak het straatnaambord. Treeske begon toen met mailen met de gemeente, en mailen en mailen en mailen.

Op 14 juli stond er een bedrijfswagen bij de paal en hingen daar een bordje aan op, waarop stond “WhatsApp allert”. Dat schijnt de nieuwe manier te zijn om inbrekers te weren, maar die hebben natuurlijk maling aan zo’n bordje. De meeste van hen kennen niet eens de Nederlandse taal lezen.

Op 24 september staan er 2 bedrijfswagens in de straat en 3 man doen een poging om de lantaarnpaal elektrisch aan te sluiten. Man 1 doet het werk. Man 2 heeft het enorm druk met zijn telefoon. Man 3 leunt 20 minuten lang op zijn ongebruikte schep. Daarna hebben ze nog even werkoverleg, waarbij ze alle 3 op hun telefoon staren.

Na 6 maanden hangt nog steeds geen straatnaambordje op de lantaarnpaal. Maar ik heb goede hoop dat dit voor de kerst lukt, want Treeske is druk aan het mailen. Jammer dat ze de dader niet hebben gevonden, want deze had anders zeker 1 miljoen euro schadevergoeding moeten betalen, vanwege alle werkzaamheden.

11 gedachten over “Licht in de duisternis?

  1. Gelukkig zie JIJ weer licht in de duisternis!
    Ik prijs het doorzettingsvermogen van Treeske. Doorgaan tot het bittere eind. Heel jammer dat de dader onbekend is. Je zou ‘m een gloeilamp in elk neusgat willen steken. Dit zeg ik best netjes toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s