Koude voeten soap

Ik hoop dat de koude voeten soap zijn einde nadert met de aankoop van deze set futuristische oplaadbare verwarmde inlegzolen.

Ik heb van alles geprobeerd om mijn voeten warm te houden maar niets lukte. Speciale winterschoenen aangeschaft en die inmiddels weer teruggebracht naar de winkel, want ik kreeg er steenkoude voeten in. Zelfs met speciale wintersokken gereden.

Ook met neopreen hoezen om de schoenen, niets hielp. Ten einde raad, want ik wil ook in de winter blijven fietsen zoals ik altijd al deed, heb ik zelfs met moonboots een rit gemaakt, maar ook daarmee met koude voeten thuisgekomen.

Nu hoop ik dat de truuk met de verwarmde inlegzolen wel gaat lukken. Ik kan er 12 uur mee rijden en tijdens de rit met de afstandsbediening 3 verschillende warmtestanden ermee instellen. De zaak waar ik ze kocht, levert allerlei soorten verwarmde kledingstukken. Bovendien meldde de verkoper mij, dat het slim was van mij om langs te komen, want versturen is heel moeilijk omdat de vrachtwagens bij de post de pakketten daar niet kunnen lossen vanwege overvolle loodsen.

12 gedachten over “Koude voeten soap

  • Ik had wel het geluk dat ik al losse zooltjes had in mijn raceschoenen.
   Deze eruit gehaald en de verwarmde erin gestopt.
   Omdat er ook een accu in de zool zit, hebben ze een dikte van 15 mm in het hielvlak. Daarom ben ik er juist langs gegaan om de schoenen met inlegzool te passen.

 1. Voor iemand die de helletocht heeft geschaatst is dit wel een luxe attribuutje, toch?
  Maar het proberen waard. Ik vrees dat een en ander ook met anatomie heeft te maken. Vingers en tenen zijn wel de uiterste lichaamsdelen.

 2. Ik draag zelfs geen sokken…. maar ja, ik fiets niet!
  Neem een helm zoals ooit Urbanus droeg en je kunt de concurrentie met kabouter puntmuts royaal aan;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s