Hulken powerrrrr

Verhuizen is ontzettend leuk werk. Vooral als je spullen niet meeneemt naar je nieuwe woning, zoals bij ons een koelkast en een vriezer die in de kelder stonden. Via een smalle trap moest ik de twee, inmiddels omgedoopte loeders, omhoog sjouwen.

Met Hulkse slimheid bond ik eerst een spanband er omheen, zodat ik een goed houvast had. Tree voor tree sleurde ik de apparaten per stuk omhoog. Bijna bovengekomen moest ik een flauwe bocht maken en beide apparaten kwamen daar shockingklem te zitten tussen een vaste kastplank en de trapleuning.

En daar sta je dan met je goede gedrag! Loslaten kan niet want dan flikkert het ‘loeder’ downstairs. Kapitein Treeske hoorde ik zeggen, het moet echt kunnen want ze zijn er ook in gegaan. “Ja ja”! Tijdens een opdoemende hevige zweetaanval, begon ik uit mijn kleren te scheuren en met enorme Hulken power trok ik zo’n kreng door de kelderkast de gang in. “Zie je wel dat het gaat”, riep Treeske enthousiast. “Ja ja”! Na de apparaten buiten te hebben gezet, strompelde de Hulk uitgeput en met rugpijn naar de bank, alwaar hij dit blog schreef over een leuke verhuizing.

Advertentie

6 gedachten over “Hulken powerrrrr

  1. Maar Treeske hád natuurlijk gelijk, Koelkasten worden in tegenstelling met Hulken niét dikker als ze een jaar met een volle buik in de kelder staan. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s