Verhuisd

De verhuizing is hoera, hoera, gelukt. Met 2 kleine vrachtwagens kwam het verhuisbedrijf 3 kwartier te laat in Zeist aan. Na de inspectie van wat ermee moest, begonnen 4 man sterk met een noodgang alle dozen in te laden. Daarna de meubels en daarbij brak er een medewerker een hele dure vaas van 20 euro en wij waren dolgelukkig dat we van dat ding afwaren. Uiteindelijk reden ze net na het middaguur weg naar de plaats van bestemming. Daaraan gekomen wachtte ons een verrassing!

Vanwege een waterleidingbreuk waren de motoren van de lift stuk gegaan. Dus hadden we de keuze om 24 hoog de trappen op te gaan of de andere lift te nemen. Na rijp beraad werd die laatste optie met algemene stemmen aangenomen. Tegen een uur of half zes werd onder luid gejuich de laatste doos binnen gesjouwd. Toen nog even de televisie ophangen, waarna we in polonaise de trappen afliepen en de verhuizers nog lange tijd uitzwaaiden.

We lagen om 21.00 uur in bed en ik lag nog zeker 3 uur lang met een soort van Sinterklaas geluksgevoel wakker. Vandaag kwamen er vele cadeaus en gelukwenskaarten binnen.

Heerlijk Hulkenvoer

7 gedachten over “Verhuisd

  1. Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe nestje! Nog genoeg te doen denk ik maar dat komt allemaal wel, hoofdzaak is dat alle spullen er zijn. Doe rustig aan!

  2. Van Harte Gefeliciteerd. Als Trees een keer tijd heeft kan ze dan het adres mailen, ik vind een kaart sturen wel zo leuk naast blogfelicitaties.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s