Nieuwe start

Eerst even vertellen hoe giga gelukkig ik ben. Zo dat was dat!

Ik werd al snel uitgenodigd door een fietsmaatje voor een rondje Langevelderslag. Ik was dat woord helemaal vergeten.🙄 We reden langs de nieuwe sluis in IJmuiden, die is echt enorm groot. Wat verderop bij Duin en Kruidberg zagen we een kudde Konikspaarden in het bos staan. En toen kwamen we bij het Kopje van Bloemendaal en ik zei tegen mijn fietsmaatje dat ik nu met de Stromer altijd over het Kopje kon rijden en niet meer over het Schoteltje (veel minder steil) hoefde.

Bovenop het Kopje van Bloemendaal

Daarna via Aerdenhout en Vogelenzang naar Langevelderslag gefietst. En opnieuw kwam ik erachter dat het in het plaatsje De Zilk het hardste waait. Even een koffie gedaan bij de strandopgang en toen met gezwinde spoed door de duinen naar Zandvoort gereden. Daarna door het prachtige natuurschoon van Parnassia gereden. Om uiteindelijk met de pont de oversteek te maken over het Noordzeekanaal. Op de pont moesten we een mondkapje dragen want die valt onder het openbaar vervoer.

Na zo’n 85 km kon ik nog net mijn fiets in de berging zetten want daarna werden beide liften buitengebruik gesteld. Dus nog een extra training gedaan met heel veel trappen oplopen.

8 gedachten over “Nieuwe start

  • Ik vond het geweldig om weer met jou door een vergeten gebied heen te fietsen. Het was fantastisch gezellig en grote hilariteit bij de pont met de mondkapjes.

    • Speciaal voor jou gedaan!
     Heb zo vreselijk gelachen bij de pont, want dit type mondkapje heb je niet zomaar gemonteerd, zeker niet met een helm op. Dus ik vroeg me hardop af, hoe ik dat moest doen. Zegt de pontbaas, “dat moet je zo doen”, en hij maakte het gebaar of hij een onderbroek aantrok.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s