Ruzie met Rie

Vanaf het moment dat wij in ons nieuwe appartement kwamen roken wij een onfrisse lucht. In eerste instantie hadden wij het vermoeden dat Nico en Tine (nicotine) daar de schuld van waren, omdat de vorige bewoners stevig roken als hobby hadden.

Na het opknappen van de woning leek het erop dat de lucht wat frisser was geworden maar uiteindelijk bleef het in de wasruimte behoorlijk stinken. Ik had al een paar keer water in de twee afvoer sifons gegoten tesamen met een scheut bleekwater. Echter, ook dat hielp niet goed.

Dus geklaagd bij de verhuurder en die kwam zeer spoedig langs en dacht de oplossing gevonden te hebben door een condens afvoerleiding dicht te maken met een rubber stop. Ook dat leek te helpen maar de penetrante geur verdween er uiteindelijk niet mee. Zodoende kreeg ik een loeiende ruzie met Rie. ( Rie d’r achternaam luidt Ool )

Opnieuw geklaagd en de verhuurder beloofde een stankexpert te sturen, die gistermiddag langskwam. Hij overzag de situatie en kwam tot de ontdekking dat er derde sifon aanwezig was, die op het ventilatiesysteem stond aangesloten. De stankexpert goot drie kopjes water in de sifon en de stank verdween onmiddellijk.

Rest mij enkel nog een excuusbrief aan riool te sturen. 🙄 Dat schrijf ik dan wel op een toiletpapiertje.

Advertentie

11 gedachten over “Ruzie met Rie

  1. Je moet ook maar net wéten waar Rie uithangt. Maar gelukkig is ze gevonden en zijn haar tanden gepoetst zodat ze niet meer “uit de muil stinkt”.

  2. Nou, wens jullie dat je van die lucht nu af bent.
    Nu het buiten weer erg vochtig is en de riolen dus vol, komt hier weer de lucht van mijn boven buren door het putje van douche regelmatig naar boven.
    Zo afschuwelijk!!! Maar ja, te nauwe rioolafvoeren wordt er hier gezegd 😦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s