Stoelendans

Na genoten te hebben van een schilderachtige zonsopgang

gingen we vandaag op stoelen jacht. Treeske had een elektrische stoel gekocht maar die beviel haar voor geen meter. Ze noemde hem haar strafstoel, hoewel het ding vele kunstjes kon, waaronder; liggen, sta-oppen, voetenbank, pirouette’s, rug duwen, hoofd steunen en zelfs koppeltje duiken. Enkel waar hij voor gemaakt was, dus om op te zitten, was een crime! Echt, je kon beter op een kerkbank zitten dan op die dure stoel. Zelf heb ik hem ook geprobeerd en begon na 5 minuten al te gillen vanwege een zere kont.

Ze had er 100 dagen zitgarantie op gekregen, vandaar dat we een andere stoel mochten uitzoeken, echter dit na maandenlang debateren. Vandaag reden we naar Alkmaar om daar stoelen te bekijken, vervolgens naar Cruquius omdat daar een model stond wat zij ambieerde. Na daarop plaats genomen te hebben, werd dat hem niet. Zodoende ben ik gaan voorzitten, daarbij rende ik die hele tent rond om een fijne zitstoel voor Treesje te scoren, waarna goedkeuring mijnerzijds, Treeske erop ging nazitten. Uiteindelijk werd onderstaande stoel gekozen.

Komt nog andere bekleding op

Toen bleef er na uren rekenen nog geld over voor een andere stoel, alwaar de Hulk eerdaags zijn billen op zal laten rusten. Ik hoorde van deze stoel dat hij zeer content was over mijn welgevormde achterwerk.

Omdat deze stoel niet de juiste maat had, kreeg ik net als op mijn eerste fiets blokken op mijn trappers…ehhh onder de stoelpoten

Toen we deze zaak verlieten, kreeg ik van Treeske een flinke duw waardoor ik plotsklaps in een andere zaak stond, waar zij een ronde eettafel zag staan, waar wij al wekenlang naar zochten. Zodoende die ook nog even aangeschaft, dus keerden wij blijmoedig en welgezind naar huis terug.

Advertentie

9 gedachten over “Stoelendans

  1. Dat voorzitten door jou met jouw lengte zou ik, ook kleine vrouw, voor geen meter vertrouwen. Dat jullie verder een pefecte combi zijn geloof ik meteen, maar qua zitcomfort geloof ik dat niet. Ik hanteer het zoutkorreltje maar weer eens.
    Mooie stoelen en nu maar hopen dat ze echt voldoen.

  2. Nou gelukkig hebben jullie nu stoelen gevonden die wel lekker zitten ……….. dat is zo belangrijk. Inderdaad wel jammer dat je er weer zo lang op moet wachten.

  3. Blij dat je die garantie had mijn vriendin kocht ook zo’n dure stoel en kon hem wel inruilen voor wat anders maar moest aardig wat geld laten liggen. Maar ze is nu tevreden er mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s