Gediskrimmeneerd

Voel me zo vurskrikkulluk gediskrimmeneerd, dat ik ekskusus wil hebbe van de konink.

Watskebeurt?

Ik krijg steeds esemessen (sms’en) van de KPN dat ik mijn adreswijziging moet doorgeven. Dat doe ik dan telkens braaf opnieuw met het gevolg dat ik een nieuwe sms krijg met dezelfde vraag. Gloeiende, gloeiende, gloeiende! Woestwild word ik ervan!

Na eindeloos heen en weer getsjet (chatten) kwam eruit dat zij mijn achternaam niet accepteren, althans hun komputter (computer) De naam Al is volgens hen een tussenvoegsel!?!?!? Zoiets als Jan Al Keida of Jan Al Die. Ik vind dit zo vreuselijk erg, dat ik excuses eis van Willem Alexander, want daar is hij namelijk hartstikke goed in en de helft van zijn jaarsalaris als genoegdoening.

Waarom?

KPN betekent Koninklijke PTT Nederland. Nou, als er ergens Koninklijk voorstaat, dan hou ik de koning er verantwoordelijk voor wat mij is aangedaan. O zo!

Advertentie

7 gedachten over “Gediskrimmeneerd

  1. Grappige bijkomstigheid dit soort dingen, nou ja voor een buitenstaander natuurlijk, voor jou is de lol er wel af denk ik. jij hebt je buik er AL van vol.

  2. O, maar je bent niet uniek hoor. Dit verhaal heb ik ook al eens van een collega gehoord, die van zijn achternaam Aa heet. Dan wordt je achternaam haast een straf, belachelijk eigenlijk!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s