Eindelijk

De rechthoekige eettafel die wij uit Zeist hadden mee verhuisd, pastte totaal niet in onze woonkeuken. Wij hadden al snel door dat er een niet al te grote ronde tafel moest komen te staan. Vorige week hadden wij er een gescoord maar omdat hij te groot was, konden wij hem niet meenemen in onze auto. Dus kwam er nog 55 euro verzendkosten bij met een levertijd van 2 weken.

Omdat Treeske een foto van de tafel naar haar dochter wilde sturen, kwam zij al zoekende op internet erachter, dat dezelfde tafel een stuk goedkoper werd aangeboden en zonder verzendkosten geleverd kon worden. Dus de eerste order geannuleerd en deze tafel besteld, die gisteren al werd afgeleverd. Al met Jan Al een besparing van 95 euro en wij zijn helemaal dolgelukkig met onze nieuwe tafel.

Nu nog wat muizen online bestellen, want we hebben toch geen kat. En wij zijn wat moe geworden van het gelukzalige dansen. Trouwens, over besparen gesproken, morgen daarover meer.

Advertentie

7 gedachten over “Eindelijk

  1. Begin nou niét aan muizen, dan moet je weer met vallen aan de gang en dat schiet ook niet op. Ziet er gezellig uit zo, heel geschikt om een rondedansje te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s