Kar

Gisteren ben erg geschrokken van de covid besmettingen van mijn schoondochter en kleinzoon van 4 jaar oud. Helemaal omdat ik, toen nog onkundig over dat feit, het logje ‘Dichtbij’ net had geplaatst. Schoondochter is omdat zij gevaccineerd was, zo goed als klachtenvrij. Kleinzoon dood en doodziek, de arme jongen. Ik snap ook niet waarom kinderen niet gevaccineerd worden, zeker na de uitbraak, nadat de scholen weer open gingen?

Nadat ik gisteravond de persconferentie had aangehoord en daarbij bedacht dat ik met Astra Zeneca ben gevaccineerd, heb ik voor mijzelf besloten dat ik voorlopig in de kar ga zitten. En totdat ik de boosterprik heb gehad, blijf ik gewoon in die ‘kar antenne’!

Advertentie

9 gedachten over “Kar

 1. Ook bij ons is het heel dichtbij. 3 weken geleden mijn 10 jarige kleinzoon positief. Ook nog niet gevaccineerd i.v.m leeftijd dus ook hij is goed beroerd geweest. Afgelopen Maandag mijn schoondochter positief getest. Zij is gelukkig gevaccineerd maar hun meiden nog niet dus ze waren in quarantaine. Vandaag worden de meisjes getest dus we hopen maar op een goede uitkomst. Het is ontzettend oppassen nu en ik ben wel blij dat er weer maatregels zijn. Zorg goed voor jezelf.
  😷🙋‍♀️

 2. Flink balen natuurlijk, vooral als ze er echt goed ziek van zijn maar toch is er ook iets positiefs aan die vervelende zaak, ze máken dan in ieder geval antistoffen aan en dat is net zo goed als een vaccinatie, dus 16 .000 mensen op op één dag positief? Dat is ook 16.000 mensen met antistoffen.

   • Nou zo hoog ligt het sterfte percentage gelukkig niet hoor, zeker niet bij verder gezonde mensen. Dan word je zeker nog niet blij van een besmetting zeker niet als je er ook flink ziek van bent. Maar als het dan tóch gebeurd is en je kunt er niets meer aan veranderen kun je ook zoeken naar positieve kantjes. Ik ben blijer met het feit dat ik weet dat corona doormaken mij van antistoffen heeft voorzien dan van de daarop volgende vaccinatie die naar nu gebleken is minder lang effect heeft dan de eigen antistoffen.
    Heb ik natuurlijk makkelijk praten omdat ik nauwelijks last gehad heb van de ziekte . Gelukkig geldt dat óók voor heel veel andere die de ziekte doormaken. Ik probeer de realiteit toch niet helemáál uit het oog te verliezen al is iedere dode er één teveel.

 3. Het is zo willekeurig: de een rolt zo door een besmetting, de ander overlijdt eraan. Het is een akelige ziekte. Hopelijk is de kleinzoon snel weer fit.

 4. Ja bij mijn zoon op het werk ook besmettingen wel iemand die thuis werkte gelukkig maar toch je hoort het best weer veel momenteel. Weer moeilijke tijden.

 5. Ja, zolang er nog mensen rondlopen die denken “regels gelden niet voor mij”, in plaats van “wij moeten hier samen uitkomen”, zullen geconfronteerd blijven worden met zulke extreme aantallen van besmetting.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s