Chantage

Al meer dan 2 jaar vraagt meneer Google naar mijn geboortedatum, omreden dat ze dan op maat gemaakte advertenties naar mij kunnen sturen. Ik weigerde dat pertinent om diverse redenen. Ten eerste, ik haat advertenties. Ten tweede, Hulken hebben geen geboortedatum, wij zijn opgericht, ja! Eindeloos bleven ze mij mailen, die ik allemaal de prullenbak in joeg. Dat pikte meneer Google dus niet! Weigeringen worden daar niet geaccepteerd.

Plotsklaps kon ik niet meer reageren bij bepaalde blog post. Ik snapte er geen Hulk van! Had ik weer een lange reactie getypt, kon ik hem niet plaatsen. Zeer frustrerend! Gisteren kwam ik erachter, hoe toch mijn reactie te plaatsen. Ik moest opnieuw mijn mailadres en wachtwoord invullen en……..mijn geboortedatum. Dus ik keurig 26-11-2021 ingevuld. Kwam er niet doorheen! Toen heb ik het jaartal veranderd en wel hoor, ik kan weer reacties plaatsen.

Gloeiende, gloeiende, wat een intens gemene chantage! Ik ga nu uitzoeken voor hoeveel miljard ik ze kan aanklagen ivm de wet op de privacy, die ze zogenaamd zo hoog in hun vaandel dragen. Mr. Google, here I come!

Laatste nieuws!!!

Nadat ik dit blog had geschreven, las ik de nieuwsberichten en kwam ik onderstaande tegen.

U begrijpt, ik vind 10 miljoen veel te weinig.

11 gedachten over “Chantage

  1. Ik vul altijd dezelfde datum in als ik ergens iets in moet vullen, dan ben ik nog een heerlijke jonge blom. . Maar je kunt ook proberen om met een ander account te reageren, je hoeft niet prese een google account te gebruiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s