Cor en Omi

Het was schrikken afgelopen weekend. Opeens duikt er een nieuwe variant van het corona virus op. Terwijl dit allang vantevoren tijdens de Tour de France was aangekondigd.

Mogelijk heten ze Kron van hun achternaam?

Treeske kwam om 17.30 vrijdag op Schiphol aan van een korte vakantie bij haar familie op Cran Canaria. Ze stond al buiten in de regen te zwaaien toen ik aan kwam rijden. Dus even later waren wij aan het kissing and dancing in the rain. Op de terugweg brak spraakwaterval Treeske goed los en dan is het meteen beregezellig! Thuisgekomen eerst een paar

verslonden en tussendoor vervolgde zij haar vakantie relaas.

’s Avonds kreeg Treeske keelpijn en gaf daar de airco van het vliegtuig de schuld van. Zaterdag werd zij steeds zieker, deed een negatieve covidtest, en in de avond had zij 39 graden koorts. ’s Nachts was zij helemaal gloeiende, gloeiende! En ja, dan ga je toch denken aan een PCR-test bij de GGD. Ben ik op zoek gegaan, want de Beverwijkse teststraat op het terrein van de Zwarte Markt was opgeheven. Ik kreeg via de familie te horen dat er een in Velsennoord was. In de tussentijd deed Treeske nogmaals een thuistest die weer negatief uitviel. Zodoende hielden wij het op een keelontsteking. Op dit moment is de koorts zakkende maar voelt zij zich nog erg zwak. Ben blij dat Cor en Omi onze deur nog even voorbij gingen.

19 gedachten over “Cor en Omi

  1. Laten we hopen dat ze met de schrik ( én keel ontsteking) vrij komt. Maar voor alle zekerheid toch maar dagelijks testen totdat ze beter is. Beterschap voor Trees …. en alsvast voor jou, want wát het ook is, het is besmettelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s