Klusjes

Afgelopen week een heleboel klusjes in huis gedaan, die waren blijven liggen na de verhuizing. Voor de tweede week op rij bleven de wegen nat, dus kwam er niets van fietsen.

Er was onlangs een schilderij van de muur gevallen die wij hadden opgehangen met die moderne plakspijkers. Omdat er nogal wat schade was, hadden we het opgegeven bij de inboedel verzekering. Nou, die gaven via de tussenpersonen niet thuis en weigerden een schade-expert te sturen. Dus eindeloos heen en weer gebel en dan nog een te hoog eigen risico. Zodoende wens ik de verzekeringsmaatschappij Unigarant alles wat niet wenselijk is.

Nee, dan het bedrijf Vloeren Kameraad-Laminaat Beverwijk, wat onze pvc-vloer heeft gelegd. Ik belde ze voor een reparatie offerte van de vloer, omdat die beschadigd was. “O Jan, maar die komen wij even gratis repareren voor jou”, was het antwoord van de directeur. Kijk dat is nou echt een fantastische service!

Tijdens de verhuizing boorde een van de verhuizers wat gaten in de kamermuur om de steunplaat van de tv op te hangen. Dat deed hij met een slagboormachine met als gevolg, dat er aan de andere kant in de slaapkamer brokstukken van de gipsen wand op de grond vielen. Die muur heb ik afgelopen week ook even gerepareerd. Waarna ik diverse beschadigingen in het hele huis even bijwerkte met een rollertje witkalk. Dat repareren gaat mij goed af maar je moet mij niet laten schilderen. Ik weet daar binnen de kortste keren zo’n gigantische puinhoop van te maken, dat is gewoon komisch om te zien. Mijn handen en kleding zitten binnen no-time helemaal onder de verf. En ik wist het deze keer te presteren, dat het rollertje van de houder schoot en over de vloer een spoor verf achterliet, wat ik meteen tot een abstract kunstwerk verklaarde. 🤭😊

Advertentie

5 gedachten over “Klusjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s