Formule 1

Heel veel mensen hebben niets met autoracen, waarbij de Formule 1 het meest op de voorgrond staat. Prijs jezelf godsgruwelijk gelukkig, dat je onder die groep mensen valt. Want autoracen is zo enorm ingezwikkeld (ja, die z staat niet voor niets in dat woord) dat wil je gewoon niet weten.

Mocht je in de racewereld leven, dan leef je van de ene frustratie naar de andere, omdat daarin een giga hoeveelheid dingen fout gaan. Waarom zien we dan zoveel mensen die zich daarmee bezig houden. Nou simpel, die mensen houden van die frustraties, die zien in elke fout een uitdaging om die te verbeteren naar goed. En die uitdagingen blijven ze aangaan, totdat ze uiteindelijk het ultieme doel hebben bereikt. Uiteindelijk doen wij dat allemaal in alle facetten van ons leven, alleen is het in deze tak van de sport veel extremer.

En een ieder die niets met de auto racerij te maken wil hebben, dient zich te realiseren dat elk voertuig waarmee hij zich ‘VEILIG’ voortbeweegt, is ontwikkeld door de mensen, zoals die in de racerij werken. En als je dat niet gelooft, draai dan het stuur van je fiets eens 180 graden om en probeer daarmee veilig door een bocht heen te rijden? De technieken die in de racewereld zijn ontwikkeld, gebruiken wij in al onze voertuigen om ons zo veilig mogelijk te verplaatsen.

Advertentie

4 gedachten over “Formule 1

    • Ik weet heel veel meer over de achtergronden van de racerij. Ik had ooit een baas die een formule 3 racestal bezat. Daar kon, bijvoorbeeld jij Paul, een auto huren voor een raceseizoen, met eigen geld of beter, sponsorgeld. Wat mij intrigeerde waarom hij met al die frustraties wilde leven?
      Kijk zo’n auto werd vanaf ‘de grond’ opgebouwd. Ik weet nog van een uniek frustratie geval, wat leuk is om te beschrijven in een volgend blog, realiseer ik me nu. Tot morgen!

  1. Ja daardoor zijn er nog veel meer van die vervuilende monsters op de weg gekomen zijn. 😉 Het zal best wel hoor maar nu met al die commercie ach eigenlijk is ieder woord te veel verspild er aan. Had gewoon kunnen zeggen heb er niks mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s