In blijde verwachting

Je zal het niet geloven maar ik ben in blijde verwachting. (aan mijn buik te zien zeker al 8 maanden) Dit vanwege het feit dat ik steeds woestwilde honger heb en dat ik niet kan sporten vanwege het constante slechte weer. Degenen die mij dan ook een ‘spetterend’ Nieuwjaar wensen, weten niet wat zij mij aandoen. Ik heb genoeg van al die regen!

Toch ben ik in blijde verwachting! Tijdens een beeld telefoongesprek liep er opeens een klein meisje rond in een t-shirt met de tekst, “ik word grote zus”. Toen hét tot mij doordrong veranderde ik in een gillende, joelende, springende Hulk, die daarna de Hulkenhorlepiep danste.

Ik ben mijn hele leven al fan van kleine kinderen, zo erg, dat ik er zelf ook een wil worden. Zelf kinderen maken was lange tijd een grote hobby van mij geweest, maar bij 7 stuks ben ik daarmee gestopt. Nu laat ik dat aan anderen over met goed resultaat, want dit wordt alweer kleinkind nummer 5. En zodoende ben ik tot die tijd in stralende blijde verwachting!

Advertentie

8 gedachten over “In blijde verwachting

  1. Wauw, van harte gefeliciteerd, wat is er nou leuker dan een nieuwe kleinkind erbij krijgen. o ja, een achterkleinkind erbij krijgen mocht ik al 2x ervaren. 😉

  2. Vandaag was er goed te fietsen maar ik vind het overal zo smerig op de fietspaden en boerenweggetjes…….. Maar mooi hoor weer een kleinkind op komst…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s