Nieuwe schoonzoon

Als je 5 dochters heb op een totaal van 7 kinderen, heb je kans op meerdere schoonzoons. Gisteren trad er een nieuwe schoonzoon in de familie tijdens het tekenen van een samenlevingscontract. Ze zouden er niets aan doen, enkel met de getuigen een kleine bijeenkomst. Omdat er vroeg in de ochtend getekend werd, gaf dat een kans voor andere familieleden de woning te versieren. De digitale vergadering ’s avonds tevoren erover werd al een hilarische toestand.

Met 4 familieleden zijn we aan het versieren geslagen en we waren net op tijd klaar toen het stel binnenkwam. Er knalde maar één confettibom van de twee meegenomen stuks boven het harde geluid van de song “now we did found love……..”. Er werd gedanst, gefeliciteerd en gelachen en nadat diverse personen de tweede confettibom niet tot ontploffing kregen, werd dat ding in mijn handen gedrukt. Ik keek even naar dat ding en zag er een pijltje op staan, waarna ik met Hulkenpower er een draai aangaf. Het kreng ontplofte meteen en vóór de confetti zit een rond kartonnen plaatje, wat de bruid tegen haar wang kreeg, waarna zij bedolven werd door de confetti.

Ik was in eerste instantie vet trots dat ik (per ongeluk) zo goed kon mikken. En iedereen brulde van het lachen, alleen mijn dochter nog niet, want die wreef over haar wang. Daarna waren we dolgelukkig dat ze dat plaatje niet in haar oog had gekregen. Maar omdat alles op film staat, schreef ze mij via WhatsApp met een heleboel smilys, dat ze mij gaat aanklagen. En dan hebben we weer de grootste lol in onze superleuke familie.

10 gedachten over “Nieuwe schoonzoon

  1. Ja natuurlijk moet zo’n verbintenis een beetje gedenkwaardig gemaakt worden, dat is op het nippertje zonder blijvende schade gelukt. Gefeliciteerd , gaat het hier om de “puberdochter” waar je destijds zo vaak over schreef.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s