Gelukkige Hulk

Sinds ik in Beverwijk woon ben ik ontzettend gelukkig. Dat was ik op zekere hoogte natuurlijk altijd wel maar hier kent mijn geluk geen grenzen. Ik denk dat het goed is geweest om een paar jaar hier niet gewoond te hebben. Ik waardeer nu veel meer de oude vertrouwde omgeving, die ik toentertijd niet goed zag. Als ik nu ergens op een bepaalde plek ben lijkt dat op een nieuwe ontdekking die toch vertrouwd aanvoelt. Dat is heel mooi omdat zo te ervaren.

Ik kreeg afgelopen zaterdag een uitnodiging van mijn 8 jarige kleindochter of ik naar haar hockey wedstrijd wilde komen kijken. Na 10 minuten lopen sta ik op het hockeyveld en zet even mijn hoed op haar hoofd waarbij ik zeg, “met opa’s power hoed, speel je altijd goed!” En dat de tegenstander dan veel beter was, doet niet terzake. Ik geniet daar van alle spelende kinderen en ook weer veel meer dan toen ik vroeger naar de wedstrijden van mijn eigen dochter ging. Denk gewoon dat zoiets een opa’s voorrecht is.

Het huurappartement waarin wij wonen, daar zijn we zo tevreden over. Alles lijkt er zo in harmonie te zijn. Een bezoeker sprak ooit uit dat de twee toiletten wel wat overdreven waren op een verdieping. Maar wat zijn we er blij mee, want vaak moeten we tegelijkertijd. De inpandige garage waarderen wij bij elke autorit. Ook het veilige gevoel wat we hier ervaren, na de inbraakpoging in Zeist, is zo heerlijk rustgevend. De ruimte die we hebben is fantastisch en we zitten al op het balkon met dit mooie weer. En met de fijne pvc vloer die we erin hebben laten leggen is het onderhoud tot een minimum beperkt. Echt, een superfijne woning waarbij ik het straatvegen, het tuinonderhoud en de heggen knippen totaal niet mis.

Ik vind het heerlijk om mijn zegeningen zo te tellen en dat onze relatie zo harmonisch is maakt mij een gelukkige Hulk. Wij samen gaan hier nog veel meer genieten!

Advertentie

15 gedachten over “Gelukkige Hulk

  1. Ik ben van mening dat elk huis twee wc’s moet hebben, ook al is het een eenpersoonshuis. Die verdraaide architecten moeten ook eens leren dat een wc niet naast de voordeur hoort. Stel je zit net lekker, met het raampje open (voor je weet wel) en dan wordt er aangebeld. Dan zijn er twee keuzes. Of je doet alsof je niet thuis bent en hoopt dat de beller snel rechtsomkeert maakt, of je werkt de boel snel af, spoelt door, doet open, waarop de aanbeller zegt: of zat je op de wc?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s