Het geheim van de sok

Ik zat op een gezellige verjaardag bij mijn zoon in de tuin, toen mijn dochter die naast mij zat aan mij vroeg, “wat doet die sok onder je stoel?” Verbaasd keek ik onder de stoel en zag de sok liggen, die ik eerder op de dag kwijt was geraakt.

Ik was die morgen om 8.15 gaan fietsen bij 4°C en kwam om 13.00 thuis. Daarna gegeten en gedoucht. In de slaapkamer ging ik mij aankleden met de bovenkleding van de vorige dag. De sokken had ik al schoon aangetrokken en wilde het vorige paar in de wasmand gooien, echter, ik kon maar 1 sok vinden. Omdat ik naar de verjaardag ging zocht ik niet verder en stapte even later op de fiets en reed naar mijn zoon, die een paar kilometer verderop woont.

Maar hoe die sok nu onder die stoel terecht is gekomen, zal altijd wel een geheim blijven. Het enige wat ik kan bedenken is, dat hij in mijn broekspijp heeft gezeten. 🙄 Maar het leuke van dit hele verhaal vind ik dat je zelfs over een sok kunt bloggen!

Advertentie

7 gedachten over “Het geheim van de sok

  1. Die broekspijp was het eerste wat ik op drievierde van je tekstje dacht.
    Jawel, je kunt over de meest simpele dingen bloggen – ik ken zelfs iemand die over een scheet schrijft!

  2. Tja, zo verloor ik deze week mijn opgerolde handschoenen uit mijn jaszak. Wat denk je op de terugweg lag er een bolletje op het fietspad. Mijn handschoenen! heb ze meteen aangetrokken want ik had koude handen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s