Een zeer bijzondere ontmoeting

Toeval bestaat niet, of toch wel?

Ik had hem al een paar keer ontmoet in de wandelgangen van ons appartementencomplex. Een keurig nette heer, wiens vrouw vorig jaar was overleden en ja, diezelfde krasse knar die achter de Marokkaanse jongetjes wilde gaan rennen, vanuit het blog, ‘Nieuwe generatie’. Treeske had hem uitgenodigd voor de koffie om nader kennis te maken met elkaar. Om half 11 stipt stond hij met een bos bloemen voor de deur en toen werd het heel erg gezellig.

Hij kwam bij mij over als een zeer gevoelig mens en hij vertelde over de sterfomstandigheden van zijn vrouw en over zijn familie. Hij kwam uit een familie van 7 kinderen (ik ook en heb er zelf ook 7) en woonde op de Hendrik Mandeweg in Beverwijk. (precies tegenover mijn opa en oma) Nadat hij trouwde woonde hij in de Strauszstraat te Heemskerk het dorp naast Beverwijk (tegenover het huis waar mijn meisje woonde die later mijn vrouw werd)

Daarna verhuisde hij naar een eengezinswoning in de Vredenburg te Heemskerk wat ligt in plan Sandenburg. (waar ik ook woonde in de Leeuwenburg) Vandaar verhuisde hij naar het Frank Sinatraplein te Beverwijk (waar ik precies een etage hoger kwam wonen) Zodoende werd hij mijn onderbuurman en ik zijn bovenbuurman. En omdat te vieren, hebben we samen afgesproken om het hele repertoire van Frank Sinatra te zingen onder de douche, zodat we elkaar kunnen horen door het doucheputje.

Echt, toeval bestaat niet, toch?

Advertentie

9 gedachten over “Een zeer bijzondere ontmoeting

  1. Toeval bestaat niet …………. maar wel heel leuk dat jullie wetenswaardigheden over vroeger met elkaar kunnen delen, want zonder dat je het besefte hebben jullie dus een heel verleden samen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s