Wind

Uit wel ingelichte kringen is mij ter ore gekomen, dat sommige bloggers last hebben van winderigheid. Sommige onder u komen daar ruiterlijk vooruit, zoals de weledelgestrenge heer P te K in B, anderen hullen zich hierover in stilzwijgen.

Nu heb ik een middel ondekt, waardoor de wind afneemt en minder luid klinkt. Bovendien helpt dit middel om het milieu te ontlasten van onwelriekende geuren en gevaarlijke methaangassen. Een kwart theelepel van dit middel, Bovaer geheten, neemt u per dag in, waardoor u meehelpt aan de vermindering van de opwarming van de aarde. Nou, hoe mooi is dat? Meer uitleg over Bovaer kunt u lezen op het blog van de heer Google. Wel, zeer tot uw dienst en be happy en feel happy met minder wind.

Advertentie

18 gedachten over “Wind

  1. Lijkt mij ook een goed middel zo te lezen, maarrrrr, ik reken mij zeker niet tot de doelgroep om dit anti-wind middel te gebruiken. 😅🤗

  2. Zelf heb ik absoluut geen last van winderigheid, wél vind ik dit een gegeven dat humor opwekt en daarom niet mag vergeten worden in onze (ahum!) literatuur. ‘De scheet is een planeet – door God geschapen en door de mens gelaten – het heeft een komische klank, maar soms een vreselijke stank’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s