Lente foto

Stromer Zwitserland vroeg via de kwartaal nieuwsmail aan de gebruikers om een lentefoto in te zenden. Er zijn daarmee ook prijzen te winnen, met de vermelding dat zij de foto’s kunnen gebruiken voor reclame doeleinden. Zodoende kreeg ik het idee om afgelopen maandag nogmaals naar het veelkleurige bollenveld te fietsen en daar de Stromer te fotograferen.

Op de rit erheen zag ik nog maar enkele bollenvelden in bloei, de rest was al gekopt om de bol, waar het de boer om gaat, beter te laten groeien. Zodoende hoopte ik dat dit nog niet was gebeurd bij mijn doelgebied. Het veld ligt trouwens verscholen achter een bos vanaf de N9 autoweg bekeken waar ik langs reed, dus dat bleef tot het laatste moment spannend.

Er was ook al tegenlicht van de zon en je mag als toerist niet het bollenveld betreden. Zodoende kreeg ik niet de ideale foto, die ik wilde maken. Nog een paar andere positie geprobeerd waarvan ik er ook een heb ingestuurd.

Vanwege het mooie weer, had ik op de 130 km lange reis diverse wielrenners achter mij aanrijden. Het leuke daarvan is, als ze mij al kunnen bijhouden, dat niemand vraagt of ik wat sneller kan rijden. Nee echt, ze zitten zo hard te hijgen in het wiel, dat ik het gevoel krijg dat ik rugwind heb. Zo blijft het genieten op en met de Stromer.

Advertentie

7 gedachten over “Lente foto

  1. In uw plaats had ik toch wat bloemen tussen de spaken gestoken. Of achterwaarts geposeerd op je stalen ros! Nu zijn je foto’s een verdienstelijke ‘poging tot’, maar de actie ontbreekt een beetje.

  2. Hoe lang zou het duren voor Stroomer vraagt wat er op je bagagedrager zit. Wie weet ligt er toch een patentje in het verschiet. De foto zelf zou het in een reclamefolder goed doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s