Hoog bezoek

Fietsdinnetje uit Zeist wilde graag eens bij ons langskomen om ons appartement te bekijken. Gisteren was het zover, na een fietsrit uit Zeist overnachtte zij in een hotel te Amsterdam en zou naar ons toe komen fietsen. Op een gegeven moment appte ze mij over de aankomsttijd en……een foto van haar kat die ze mee had. Gloeiende, gloeiende, ik heb niks met katten en helemaal niet in mijn huis. Dus volgt u hieronder even de conversatie daarover?

Dan antwoord zij ook met ‘dat beest’ en daarbij komt onze leuke klik die wij met elkaar hebben weer om de hoek kijken. Daar kan ik zo van genieten!

Nou, dat was een hele opluchting voor mij. Bij haar aankomst de fiets en de kat, met verzorging, in de schuur gezet en daarna ons huis bezichtigd. Na een verfrissing reden we met de auto naar restaurant ‘het Strandhuis’ in Wijk aan Zee, waar Mariët ons op een lunch trakteerde. En die was heel erg lekker!!! Waarbij we elkaar heerlijk hebben gesproken, althans Mariët en Treeske praten als brugman en ik luister dan heel erg goed, waarbij ik wél dooreet.

Na de lunch had ik een paar foto’s genomen van de werkzaamheden op het strand en in zee, vanwege de installatie van de elektricitritskabels die van de windmolenparken komen en naar het verdeelstation in Beverwijk lopen. Daarvoor wordt ook onder de duinenrijen doorgeboord om zo min mogelijk schade aan de natuur toe te brengen. Frappant detail daarvan was, dat toen ik thuiskwam en op de familie app keek, mijn broer exact dezelfde foto’s had gemaakt op ongeveer hetzelfde tijdstip als ikzelf! Terwijl wij elkaar daar niet hebben gezien. Wat een toeval!

Al met Jan Al, een bijzonder leuk en gezellig hoog bezoek gehad, waarbij onze vriendschap weer verdiept is.

Advertentie

4 gedachten over “Hoog bezoek

  1. Dat ligt niet heel erg in de lijn der verwachting dat iemand fietsend met een poes op stap gaat. Heel apart, vraag me wel af of poes dat leuk vindt. Maar in ieder geval hadden jullie een prachtige dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s