Alarm

Treeske ging afgelopen week een middagje shoppen op de Breestraat in Beverwijk, waar dan ook de weekmarkt is. Zwaar beladen kwam zij terug en begon met haar bekende spraakwaterval te vertellen wat en waar zij allemaal was geweest en had gekocht. Op de markt een paar leuke lange broeken in diverse kleuren. Langs de Zeeman voor een legging en shirts en ook langs de Etos.

Toen zij bij die laatste winkel naar buiten liep, ging het alarm af. Dus zij terug naar de kassa om de spullen die zij had gekocht nogmaals te laten checken. Toen weer naar buiten en geen alarm maar ze liep weer naar binnen om haar Etos kaart te laten scannen want dat was zij vergeten. Daar kreeg zij nog twee verpakte cadeautjes, die zij thuisgekomen uitpakte en was in de veronderstelling dat het van die kleine monster producten waren.

“Owww”, riep ze gelukkig, “dit is wel mijn merk crème”, terwijl ze de potjes probeerde open te maken. “Nou, die willen niet open”, hoorde ik haar mompelen en legde ze even terzijde. Toen ze de verpakking wilde weggooien, las ze daar ergens dat deze artikelen bestemd waren om je eigen Etos speelwinkeltje te creëren. 🙄 Het gevolg daarvan was dat wij beiden weer heerlijk hebben gelachen.

Advertentie

6 gedachten over “Alarm

  1. 😂🤣Hilarisch, ik heb er ook nog 3 gekregen en die zal ik bewaren voor in haar winkeltje😉😆…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s