Salò

Gisteren startte de Giro Italia vanuit de plaats Salò wat aan het Gardameer ligt. In 2016 waren wij daar voor een bezoek aan Treeske haar broer die daar in de buurt met zijn vrouw een deel van een camping beheerde. Het werkelijk prachtig pittoresk stadje heeft een lange boulevard waar wij heerlijk hebben gewandeld. Wij kwamen op een gegeven moment een tafereel tegen wat bijzonder fotogeniek was, dus….

Destijds was ik nog flink bipolair, waardoor ik wat manisch geworden op het idee kwam om voor Treeske ‘Purple rain’ van Prince aldaar te zingen. Ik zou het dan verbasteren naar Purple Trees. Echter, ik had mijzelf, door ervaringen wijs geworden aangeleerd om niet altijd in mijn manie te doen wat bij mij opkwam. Dus heb ik toen niet voor haar gezongen. Maarja, intussen zing ik bijna alle dagen voor haar, dus heeft ze daarover niets te klagen.

Advertentie

8 gedachten over “Salò

  1. Leuk om die beelden te zien, vond het alleen wel erg druk, zoveel mensen en zoveel fietsers 😜, vanuit de lucht wel herkenbaar! Tjonge, dat is alweer 6 jaar geleden… ❤️

  2. Wow, zijn jullie al weer zo lang samen? Of nou ja, nog langer natuurlijk. Ik weet nog van jullie bekentenissen! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s