Party

One hell off a party was het Wijkermeerfeest. Enorm veel mensen gesproken die ik kende. En omdat ik een naamplaatje droeg, wilde iedereen met mij praten. Daar was spraakwater voor nodig, dus ik heb 8 glazen water gedronken. Verder nog met een vragenquiz over de polder meegedaan, wat verliep via petje op/petje af. Uiteindelijk was ik mijn petje kwijt! Er was erg veel te eten en daar houd ik wel van, dus flink genoten. Geen foto’s genomen vanwege de privacy, dus toen maar gefilmd, dat mocht namelijk wel.

Gisterochtend nog mee gedaan met een fietspuzzeltocht door de polder. Wat enorm leuk was en ik was als eerste binnen van de vele deelnemers, omdat ik op de Stromer reed. Nu maar hopen dat ik alle vragen goed heb ingevuld? Echt, het waren 2 fantastische dagen!

Advertentie

18 gedachten over “Party

  1. even dacht ik dat je in Servie geweest was met ons nationale gerecht; Big aan ’t spit. Zodra er hier iets te vieren is. is dat het standaard recept

  2. Op de, voor mij laatste, buurtbarbecue was er een speciale verassing, zo stond het in de uitnodiging en voor de veganisten en vegetariërs werd ook gezorgd.
    Voor mij, als veganist, was er een kant-en-klare salade met ei en mayonaise en stokbrood met kruiden(room)-boter.
    Voor de vleeseter stond er een draaiend spit met daaraan een biggetje, reden voor mij om naar huis te gaan en nooit meer aan de buurtbarbecue deel te nemen.

  3. Hoewel ik graag m’n karbonade eet ben ik dan weer wél zo hypocriet dat ik zo’n heel dier aan het spit niet prettig vind. Maar het was een prachtig feest waar je van duidelijk van genoten hebt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s