Feestmoe

Beste mensen, hier een ernstige mededeling, de Hulk is feestmoe! Ik dacht niet dat het kon maar ik zit tegen een burnout aan qua feestgedruis.

Ik zat vanmorgen in de wachtkamer van de huisarts. En waar je normaal gesproken zit te wachten in zo’n wachtkamer zong ik de hele tijd, “lets go party, lets go party”. De andere wachtenden waren dat zo zat dat ik als eerste naar binnen mocht.

De huisarts vroeg naar mijn klachten die ik in razendtempo opnoemde. Uiteten met de hele familie vanwege een samenleving van dochter en schoonzoon. Volgende dag vlug vlug naar cruisterminal Amsterdam voor een week feesten op dat cruiseschip en met de andere schipbreukelingen in polonaise door de stadjes die we in Noorwegen bezochten. Terug thuisgekomen meteen door naar verjaardagsfeestje schoondochter. Dinsdag feesten in Den Helder bij Vlasje vanwege de komst scootmobiel. Donderdag paardenkoers Beverwijk en vrijdag de kermis over. Zondag wielerronde Beverwijk en daarbij te diep in het glaasje gekeken. Maandag kater verwerken. Die week twee feestritten gemaakt op de Stromer. Vrijdag en zaterdag Wijkermeerfestival. Zondag feest vanwege 60 jarig bestaan Apostelkerk. Plus zondag, maandag, dinsdag en woensdag geplande koffievisites.

De huisarts keek mij bedenkelijk aan en zei, neem a.s. donderdag dan maar vrij. Dat beloofde ik hem plechtig!

Advertentie

11 gedachten over “Feestmoe

  1. Tja, ook heel veel leuke dingen achter elkaar kunnen voor overbelasting zorgen. Waar te voor staat is nooit goed he? Even pas op de plaats dan maar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s