Veranderingen

Ik geef het toe, ik ben een vreemdeling zeker, die verdwaald is zeker, ik zal eens vragen naar zijn naam? HULK!

Toen ik bij Treeske in Zeist kwam wonen na een poos gelat te hebben, begonnen mij dingen die voor haar gewoon waren te irriteren. Zij was gewend om dagelijks een stinkspray op haar lijf te spuiten. Nou, dat was heel gauw over! Ik hou totaal niet van geurtjes en in mijn toen bipolaire periode kwamen die geuren 10 keer zo hard bij mij binnen. Zo ook de hoeveelheid kaarsjes die zij ’s avonds liet branden in het donkere jaargetijde, bleken voor mij een overlast qua geur en fijnstof. Zodoende werd het voor haar zogenaamd een stuk ongezelliger maar voor mij veiliger. Maar alles went, zelfs een vent (in huis)

Elektrische kaarsen werken voor mij een stuk beter

Toen wij gingen verhuizen, hadden wij het samen over de inrichting van onze woning. En wel hoor, ik wist weer wat te vinden wat er echt niet in kwam en wat in Zeist wel in huis hing. Dat waren de decoraties waarop letters staan. U kent dat wel, een deurmat met, het liefst in de Engelse taal, WELCOME erop. Of van die LOVE tekstbordjes oid. Probleem dat ik daarmee heb is dat ik ze constant lees. Dus dat triggert mij erg waardoor ik onrustig word. Nou, heb je weleens een onrustige Hulk gezien? Geloof me, dat wil je niet meemaken!

Tijdens de verhuizing kregen wij van een welbeminde blogster, waar ik altijd de grootste lol mee heb, het onderstaand cadeautje.

Tja, en wat moet je dan daarmee? Terugsturen maar niet doen, dat is niet netjes. Dus had ik een groot probleem! Gelukkig zat er een touwtje aan en heb ik het in een ruimte opgehangen waar ik weinig kom en Treeske wel. In de wasruimte heeft het een ereplaats gekregen!

Nogmaals, ik ben een vreemdeling zeker, die nu niet meer verdwaald is zeker.

Advertentie

19 gedachten over “Veranderingen

 1. Tja, alles voor de ❤️ hè…
  En het probleempje met het schattige huisje heb je goed opgelost, alleen hangt het al lang weer goed! Maar dat heb je dus niet gezien omdat je in die ruimte nooit komt 🤭

 2. Je mag natuurlijk ook niet verwachten dat je teergeliefde zich plooit voor elk ‘ongemak’ dat je ondervindt. Af en toe eens wat water bij de wijn doen maakt het des te gezelliger!

 3. Hoewel ik niet ‘bipolair’ ben herken ik veel in jouw ergernissen.
  Gelukkig kan mijn man niet tegen geurtjes, brandende kaarsjes etc dus dat is nooit een probleem. Ook voor bordjes met spreuken is hij allergisch net als ikzelf.
  Toen we nog in de boerderij woonden had hij een bordje in de kapschuur hangen:
  Iedere man heeft recht op een schuur, gekregen van een vriend. Voor het bordje hing een juten zak!

 4. (Geur)kaarsen en bordjes en matten met opschriften zijn in huize F. niet te vinden. Behalve dat ene tegeltje naast mijn schrijfplek met de tekst ‘Wie sturen kan zeilt bij elke wind’ Ik mail Trees een foto waar je mogelijk rustig van wordt. Hij past bij bovenstaande spreuk.😉

 5. Whahahaha, het maakt niet uit waar het hangt of ligt, zolang de tekst maat in de praktijk gebracht wordt, en dát doen jullie! Gelukkig weet de gulle geefster van niets anders kwam ze natuurlijk verhaal halen. 😉

 6. Geen kaarsjes mogen branden zou ik meteen op afknappen. Een kerstkind dat geen kaarsjes mag branden gaat ie niet worden. Met geurtjes ben ik het helemaal met je eens daar kan ik ook slecht tegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s