Nieuwe jas

Ik heb een nieuwe jas en het is een rotding! Zal meteen het merk noemen van die jas, zodat je gewaarschuwd bent. Het merk is Ischias.

Ischias is de langste zenuw in het lichaam en dat kreng is bij mij ontstoken of zit ergens shockingklem. Mijn hele rechterbeen zit constant vol met krampende pijnen. Ik slaap er zeer slecht van en doe er de spreekwoordelijke jas van uit.

Ik kreeg pillen van de huisarts met een moeilijke naam en waar ik zelfs een maagbeschermer bij moet slikken. Wat een klere jas!

Advertentie

21 gedachten over “Nieuwe jas

  1. Ja wie gaat er met dit weer ook nog met een “jas” op stap! Echt niet slim hoor.Ik zou bijna zeggen doe hem in de zak van Max maar ja, hier moet je ook weer niet een ander mee op willen knappen.

  2. Ai, dat is niet fijn. Zuster zegt: ‘ Slik die pijnstillers nou maar want dat betekent dat je mogelijk wat soepeler beweegt en dus de boel niet erger maakt door een foute houding te kiezen.’

  3. Wat naar, en weet je, die nieuwe jas van jou, laat zich niet zo sturen, die bepaald zelf hoe lang hij bij je blijft hangen 😦
    Tja, dat zijn van die tijdelijke jassen, die steeds vaker langs komen als je ouder word….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s