Nieuwe oude dealer

Bij mijn laatste rit op de Stromer hoorde ik bij het nemen van een rechterbocht iets aanlopen bij het voorwiel. Ik vermoedde dat de remblokken in verregaande staat van ontbinding waren en bij nadere inspectie bleek dat zo te zijn. Aangezien ik mij wat beter voelde qua Ischias klachten, besloot ik om langs een Stromerdealer te fietsen om daar een setje remblokken te kopen. Ik was verheugd dat mijn vroegere racefiets leverancier ook Stromer is gaan verkopen, want de service is daar top. De zaak in Limmen ligt zo’n 12 km hier vandaan maar ik vind het de moeite waard om daar heen te rijden.

Een jonge monteur ging mij helpen om de juiste remblokken te vinden. Daarvoor moest hij even de versleten remblokken demonteren en kwam even later terug met een passend setje. Hij wilde de oude er weer terug inzetten maar ik opperde of hij meteen de nieuwe erin wilde zetten. Was geen probleem, enkel de fiets moest daarvoor even de werkplaats in, zodoende had ik even de tijd om te winkelen.

Tot mijn verbazing zag ik daar een shirtje en broek hangen die ik onlangs op internet te koop zag staan.

Met sokken en handschoenen vind ik deze set loeimooi! Alleen hadden ze mijn maat niet hangen, tja Hulk hé!

Ondertussen was de monteur mij aan het zoeken omdat de Stromer weer klaar stond. Voor het afrekenen liepen we samen naar de balie en ik had op internet gezien dat een set remblokken €28 kostte, dus was ik benieuwd wat hij ging rekenen. Nee, voor het monteren rekende hij niets, zei hij en ik moest €23 betalen. Kijk, zie je nou wel, die nieuwe oude dealer is helemaal niet verkeerd bezig!

Advertentie

9 gedachten over “Nieuwe oude dealer

  1. Remmen doet mijn dealer ook tussendoor maar voor de onderhoudsbeurt van de fiets moet ik toch echt een lange termijn afspraak maken en dat geldt voor jouw dealer ook waar mijn eerste E-bike vandaan kwam. Mazzel was dat de bushalte er nagenoeg voor de deur is. Onze tweede E-bike toch maar dichterbij huis gekocht. Neemt niet weg dat jouw dealer een prima fietsenhandel is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s