Tour weetjes

Een bekend gegeven is, dat de Tour wordt gewonnen in bed. Dus bedachten ze bij Jumbo Visma, die renners van ons moeten goed slapen anders winnen we hem nooit. Zodoende rijdt er een grote bestelbus alle etappes van de tour van hotel naar hotel, met daarin airco’s matrassen, kussens en overig beddengoed. Dit omdat de meeste hotels in het buitenland, vaak niet de gewenste kwaliteit hebben.

En dan kan de Tour alsnog verloren worden, zoals de geletruidrager bijna een bocht mistte in de tijdrit en de bergwand verdacht dichtbij kwam. En o ja, corona ligt ook nog op de loer! Want het is echt niet voor iedereen een gespreid bedje.

Dan nog een toer weetje. Ik dacht na 3 dagen pijnvrij geweest te zijn van de Ischias wel weer te kunnen fietsen. Dus de Stromer gestart en heel rustig gereden maar na zo’n 7 km voelde ik de pijn opkomen. Eerst in mijn lies, later in mijn rug en been. Meteen huiswaarts gekeerd en onderweg nog een stukje gelopen, wat wel verbetering bracht. Maar daarna op de fiets werd het weer pijnlijk. Dus voorlopig nog maar even in mijn eigen gespreid bedje blijven.

Advertentie

7 gedachten over “Tour weetjes

  1. Getver wat vervelend dat het niet over is. Donderdag heb ik voor het eerst naar de tour de france gekeken en ik vond het zo ontzettend spannend en boeiend dat ik het afgekeken heb. Wim viel achterover toen ik het hem vertelde. Was volgens mij ook een van de mooiste ritten van de tour de france.

  2. Ai, dat ie een teleurstelling, ook een teken dat het nog niet in de haak is. Waarschijnlijk een langdurige kwestie, waar jij eigenlijk geen tijd voor hebt …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s