Slaapkamergeheimen

Treeske had nieuwe ledlampjes besteld voor onder de keukenkastjes. Ze werken op batterijen en met een ingebouwde bewegingssensor. Vanwege de felheid ervan noemde ik ze al snel ‘spreek de waarheid lampen’, die in films vroegertijd bij politieondervragingen gebruikt werden. Treeske bedacht dat een van de lampen in de slaapkamer kon worden gezet, zodat als er ’s nachts iemand uit moest er meteen licht zou zijn. Nou dat werkte perfect, zodra ik maar even bewoog werd ik door die sensor gedectecteerd en was de gehele slaapkamer fel verlicht.

’s Morgens in bed hebben wij altijd heerlijke gesprekken en we besloten de nieuwe lamp uit de slaapkamer te verbannen. Daarna kwam het gesprek op onze lichamelijke klachten. Ik heb de laatste tijd last van zere heupen in bed dus wilde ik een nieuw matras. Treeske klaagde over pijn achter haar oorschelp en ik had na de easyjas last van een volgende jas namelijk psorjassis. We besloten vervolgens dat wij al aardig richting wrak gingen! Daarna opperde ik om bij elke lichamelijke klacht richting wrak een streepje te zetten net zolang tot het één lange doorgetrokken streep was. Toen zei Treeske dat ze mij wel een lief wrakje vond en ik noemde haar een superlief wrakje. Daarna kusten we elkaar en……. viel zij daarna in slaap en ik stapte het bed uit om dit blogje te schrijven over onze slaapkamergeheimen.

Advertentie

5 gedachten over “Slaapkamergeheimen

  1. Ach… krakende wagens lopen het langst moet je maar denken, hoewel als Trres weer in slaap valt loopt ze niet natuurlijk, tenzij ze slaapwandelt.

  2. Tja, zo’n lamp is wel handig, maar dan moet hij niet overgevoelig zijn en ook dimbaar vriendelijk schijnsel hebben……… kijk, dan wil ik er ook wel een.
    Of je gelijk hebt dat je die van jullie uit de slaapkamer verbannen hebt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s