Party moe

Ik weet dat ik na dit weekend een ex partyanimal ben. Moest gewoon 2 feesten overslaan vanwege vermoeidheid. Zaterdagavond het afscheidfeestje van jongste dochter die met haar vriend over 2 weken naar Australië vertrekt om te backpacken. De woning was omgetoverd in ausie-stijl.

En wij dienden verkleed te verschijnen, dus ging Treeske als kangaroe en ik als Crocodil Dundas (Dundee) waarbij ik vaak besprongen werd door Treeske. Het werd one hell of a party!

De volgende morgen vroeg opstaan want er stond een babyshower op het programma van kleinzoon.

Die taart was veel te klein, want o zo lekker! Gelukkig kwamen we niet om van de honger want er kwamen zelfs doggybags aan te pas. Het werd een gigantisch druk bezochte shower in een buitenrestaurant met speeltuintje voor de vele kinderen. Bijzonder gezellig met veel familieleden en grote vriendengroep. Thuisgekomen ploften we in een stoel en lieten de andere feesten die op het programma stonden aan ons voorbij gaan. En dat voelde helemaal goed!

Advertentie

7 gedachten over “Party moe

  1. Soms gaat het mis met reacties dat blijkt hier ook het geval. Ik probeer het nog een keer. Verstandig dat jullie de andere feesten voor gezien hielden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s