100 worden

Ik wil graag 100 jaar oud worden, net zo als zovele mensen om mij heen. Statistisch gezien heb ik dan nog zo’n 30 % overlevingskans, omdat ik er al 70 % van mijn leven op heb zitten. Maar heel veel mensen worden geen 100, dus is die 30 % niet reëel……………….! Dat je het weet!

Advertentie

8 gedachten over “100 worden

  • Ik zie 100 jaar als 100%
   Ik ben bijna 70, dus 70% geleefd.
   Dan blijft er 30 jaar over, dus 30%, wat ik waarschijnlijk niet red.
   Maar in mijn ouderslim zijn ga ik van elke % super genieten!

 1. Honderd worden boeit mij niet zo , al denkt mijn dochter daar anders over die roept al jaren elk jaar met mijn verjaardag dat ik toch echt pas 40 ben.Mijn enige wens is dat ik enigzins gezond oud word. Ja ,ik weet het ouderdom komt met gebreken, maar zolang ik alleen ga piepen en kraken ben ik wel tevreden. Over dat honderd worden hoor ik trouwens van veel ouderen dat dat mooier lijkt dan het is, want heel veel honderdjarigen lijden toch wel vaak door het verlies van de mensen om hen heen,vaak ook omdat ze dan ook kinderen gaan verliezen en hun familie en kennissenkring steeds kleiner word.

 2. O nee, Hónderd worden, ik moet er niet aan denken, ik ben nú al ouder dan ik zou willen worden. Maar goed, ik zal het er mee moeten doen en probeer m’n tijd zo aangenaam mogelijk door te brengen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s