Van alles

Ik kan mij vandaag amper bewegen van de stijve spieren. Het werk aan de tractor gisteren helemaal niet meer gewend. Jezelf vandaag goed doorsmeren met bier, was het advies van broertje.

Treeske gisteren geveld door vermoedelijk buikgriep. Liep van boven en onder helemaal leeg. Ziek, zwak en misselijk! Vanmorgen een beschuitje en kopje thee. En dat bleef er weer in, bovendien kreeg ze alweer praatjes!

Ik las dat Belgische journalisten in 3 landen, Frankrijk, België en Nederland dezelfde kar met boodschappen hadden gehaald. In Nederland waren ze bij de AH € 53 duurder uit. Hoe kan dat?

Ik vernam dat in mijn familie een paar ouders een trampoline hadden gekocht voor hun 3 jarig zoontje zijn verjaardag. Veel werk om dat ding in elkaar te sleutelen in hun toch al zo drukke bestaan. En dan kennen ze niet eens onderstaande bericht.

Vandaag kan eindelijk weer de Dam tot Damloop (Amsterdam/Zaandam) na corona weer doorgaan. Ik denk dat ze beter kunnen gaan zwemmen, dat is waarschijnlijk warmer dan in deze regen gaan hardlopen.

12 gedachten over “Van alles

  1. Met drie jaar heb je toch amper voldoende gewicht voor een trampoline.
    Arme Trees, beterschap. ’t Is wel weer om onder het dekbed te blijven.

  2. Er heerst een gemeen 1daags buikgriepje, ik heb er hier ook al diverse mensen door geveld zien worden, beterschap voor Trees.
    Die “huistuinenkeuken” trampolines zijn gewoon véél te simpel (en goedkoop) om veilig te zijn.
    BBrrrr, Dam tot Damloop met dit slechte weer loopt natuurlijk uit op darm tot darmloop!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s