Prachtige ontmoeting

De korte vakantie stond in het teken van een ontmoeting met een stel mensen die wij jaren geleden hebben ontmoet op een kerstcruise. Ik weet niet of ik destijds kerstmis de schuld moet geven maar wij kregen toen zo een enorme click met twee echtparen, dat het alleen daarom al een fantastische geslaagde cruise werd. Alle avonden werd het laat vanwege de vele leuke en intense gesprekken die wij met elkaar voerden. Ik ben vergeten wat de aanleiding was voor een nieuwe ontmoeting maar bij binnenkomst was datzelfde sfeertje er vanouds aanwezig.

Omdat wij, ook weer zo’n toeval, allemaal verhuisd zijn in de periode na de cruise, hebben we eerst de prachtige woning bekeken van het echtpaar die ons ontvingen. Daarna kwamen opnieuw zulke interessante gesprekken los, waarbij ieder zijn ding kon vertellen waar de toehoorders, gelukkig niet ademloos, naar luisterden. De langdurige lunch in een dichtbij gelegen restaurant was zeer fijn en aan gespreksstof ontbrak het wederom niet. Teruggekomen in de woning, onder het genot van koffie en bonbons, werd er weer van alles verteld aan elkaar. Ik houd daar wel van maar op een gegeven moment was ik helemaal suf geluld. Bij het afscheid nemen vond met algehele instemming een vervolg bijeenkomst goed gehoor, dus ligt er weer een, weet ik nu al, gezellige ontmoeting in het verschiet. Dat na al deze jaren het super vriendengevoel bij al deze mooie mensen nog steeds aanwezig was, vind ik superformiweldigheidfantakolosachtig!

Advertentie

12 gedachten over “Prachtige ontmoeting

  1. Bijzonder is dat hé, dat je dan opeens een klink hebt met wildvreemde mensen. Ik heb dat met een vakantie in Griekenland gehad, met 2 stellen. Mijn vriendin en ik hebben nog jaren contact gehouden met beide stellen, eigenlijk tot 1 stel overleden was en de ander verhuisd zonder daar bericht van te geven…… Was een mooie vakantievriendschap!

  2. het was fantastisch; warm, super-gezellig en na 3? jaar gewoon de draad weer oppakken alsof we de dag ervoor nog bij elkaar op de boot zaten!! time flies 😂😘

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s