Schaar in haar

Het is tegenwoordig in de mode om een stuk van je haar af te knippen om solidair te zijn met de vrouwen in Iran. Het fijne weet ik er niet van maar het heeft iets met hoofddoekjes te maken. En omdat we ons als Nederlanders overal druk om moeten maken wat er in andere werelddelen gebeurd, wil ik in dit geval niet achterblijven. Dus de schaar gaat in mijn haar!

Advertentie

8 gedachten over “Schaar in haar

 1. Het gaat hier om een jonge vrouw die is opgepakt en zo zwaar mishandeld dat ze overleed. De leiders van haar land vonden dat ze de hoofddoek niet goed droeg. Je kunt je afvragen of het helpt wat al die vrije vrouwen in het westen nu doen. Dat vrouwen en mannen in het bewuste land een daad stellen is knap en gevaarlijk.

  • Ja, dat kun je afvragen.

   Zeker van de bemoeizucht van onze minister van justitie over buitenlandse aangelegenheden. Terwijl ze de binnenlandse criminaliteit niet eens goed kan aanpakken.
   Ook de ambassadrice van Colombia kreeg haar congé vanwege bemoeizucht met dat land. Want bemoeizucht met buitenland lijkt het allerbelangrijkste van onze leiders.
   Ga toch eens goed regeren ipv je haar te knippen om zogezegd daden te stellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s