We gaan morgen weer

Gisteravond zijn we gaan stampot eten in het Strandhuis te Wijk aan Zee. De stampotavonden zijn daar een daverend succes en dat is begrijpelijk, want wat hebben we lekker gegeten!

Ik had mijn familie uitgenodigd om te gaan stamppotten, waarvan de helft niet kon of deze gerechten niet bliefde. Geen probleem, we zaten met zeven personen heerlijk knus en gezellig te eten. Allereerst een drankje waarbij we aan de grote tafel elkaar goed konden verstaan, want de akoestiek is geweldig in het drukke restaurant. De keuze van de aanwezigen viel op verschillende gerechten en bijgerechten en ik hoorde niemand klagen, dat het niet lekker was. Daarna nog lekker met een drankje en een nagerecht gezellig zitten natafelen.

Daarbij mocht ik natuurlijk afrekenen en als dat dan 15 euro per persoon is, waarvoor je heerlijk eet en niet hoef af te wassen, besloten we meteen dat we er morgen weer heengaan. Bij het verlaten van het Strandhuis liet ik nog een waarschuwing over de genodigden gaan, om daar linksaf te slaan, want sla je rechtsaf, kom je in Engeland uit.

Advertentie

6 gedachten over “We gaan morgen weer

  1. Leuk zeg!!! Bij een vriendin van mij in de buurt had jaren terug een restaurant ook altijd om de zoveel tijd een stamppot avond. Jammer dat ze dat daar niet meer doen, want was altijd heerlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s