Het allerergste is …

Treeske was de laatste maanden ziek, zwak en misselijk. De oorzaak daarvan was een nieuwe diabetes pil die haar geweldig goed hielp om haar bloedsuikerspiegel op het juiste peil te houden. Na overleg met de huisarts kreeg ze een andere pil. Opeens kreeg ze pijn en jeuk in haar buikstreek. Na een bezoek bij een dermatoloog, waar ze al langer een afspraak voor had staan had die geconstateerd dat het netelroos was. Bij het lezen van de laatste pil stond bij de bijwerkingen dat je er netelroos van kon krijgen. Lekker hé?

Na overleg met de huisarts gestopt met die rotpil en daarmee verdwenen ook de klachten, hoewel ze nu nog met de naweeën ervan zit. Het ergste was dat haar korte vakantie naar Cran Canaria om haar familie te bezoeken daardoor niet door kon gaan. Dus vliegreis verzet naar volgend jaar en haar koffer weer uitgepakt. En in die koffer zitten ook de boodschappen die zij altijd meeneemt vanuit Nederland. De familie en Treeske natuurlijk zeer teleurgesteld door deze toestanden.

Maar nu het allerergste! Omdat Treeske diabetes 2 heeft, kreeg ik de opdracht om die boodschappen te gaan nuttigen. Dus heb ik afgelopen week 20 witte bollen met file-american gegeten. Vandaag ben ik begonnen aan de 10 chocoladeletters en de zakken met kruidnootjes. De He ma worsten heb ik voorlopig in het vriesvak geparkeerd, want het kan te gek ook!

En lekker dat ze zijn!
Advertentie

15 gedachten over “Het allerergste is …

  1. Jij hebt ook áltijd pech, wat een ellende weer! Netelroos is geen pretje maar gelukkig is de oorzaak gevonden . Wat jámmer dat het reisje van Trees niet door kon gaan, op zich kun je met netelroos gerust reizen, het is niet besmettelijk maar je voelt je er natuurlijk niet 100% door en dan is de lol er wel vanaf om te reizen.

  2. Goh wat vervelend voor Trees zeg. Hoop dat ze snel opknapt en haar reis uitgesteld, wat jammer zeg. Beterschap voor haar en voor jou na al dat snoepgoed.

    • Ik kan dat hebben. Iedereen zeurt daar tegenwoordig over. Maar in moedermelk zit ook 15 % suiker. Daar heb ik het ooit geleerd. En wat later de suikerpot natuurlijk! 😊
      Zodoende ben ik goed getraind daarin!

  3. Zo, dat is wel heftig zeg voor jouw liefie. Gelukkig gaat het nu beter lees ik.
    En arme jij, dat je je zo op moet offeren! Maar gelukkig kan een heuse hulk dat best.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s