Gespleten

De laatste tijd voel ik me niet erg goed. Ik ben al langer dan een maand licht depressief, waardoor ik nu gestart ben met een cbd-olie pauze. Begin van dit jaar heb ik ervaren dat als ik minder cbd innam, dat ik mijzelf daarmee supergoed voelde. Dus die 2 druppels nu werken veel beter bij mij als voorheen de 5 druppels. Het blijft toch altijd even uitzoeken met dat voedingssuplement. Ik had bij het begin van de depressieve klachten al een druppeltje meer gebruikt maar daarmee verergerde de depressieve klachten. Maar nu ik ermee gestopt ben krijg ik weer dat rare kippenvel gevoel in mijn hoofd en dan zit het echt helemaal fout. En toch als ervaringsdeskundige op het gebied van bipolairiteit kan ik alles nog goed aan en is het lang nog niet zo zwaar als destijds zonder cbd-olie.

Verder slaap ik niet goed. Ik slaap altijd op mijn beide zijden maar krijg steeds last van zere heupen, zodat ik mijzelf in bed als een soort van wentelteef voel. Ik blijf maar omdraaien. Daardoor de topper op ons bed al een paar keer omgedraaid en zelfs het ondermatras, waardoor het hele bed uit elkaar moest. Het zware en onhandige hoofdbord moet dan precies in de twee losse bedden geschoven worden en dat gaat net als bij een binnendeur erin hangen, alle scharnierpunten moeten er tegelijkertijd in vallen. Na 5 keer dat hoofdbord geprobeerd er in te tillen, dacht ik op een gegeven moment dat het vrij goed zat, dus gaf ik er met mijn vuist een flinke hengst op, waardoor hij er toch weer naast schoot en op mijn grote teen terechtkwam. Gloeiende, gloeiende, gloeiende! Nou, eerst er niks aan gedaan, hoewel hij open lag, maar na 3 dagen voelde ik dat hij begon te zweren, dus nu verpakt in Betadine zalf en dat helpt vrij goed. En dat hoofdbord heb ik erin gevloekt en toen lukte het in één keer.

En dan nog mijn allergrootste probleem. Ik heb namelijk ontdekt dat ik gespleten haarpunten heb.

Advertentie

18 gedachten over “Gespleten

 1. Akelig zeg, gespleten haarpunten 🤔
  Wel een fijn weekend gewenst, ook voor Trees 😘
  p.s het bed slaapt nu weer goed….?

  • Ik durfde de foto ervan hier niet te plaatsen.
   Maar bij mij zweert er nooit iets, dus ik stond er raar van te kijken maar alles komt goed! Hoewel die gespleten haarpunten???

 2. Trees met rust laten in bed en een kussentje tussen je knieën leggen Hulk🤗🤣 om de zere heupen te voorkomen.
  En die gespeten haarpunten?…..geen probleem van maken. Heb je toch gewoon 4 haren op je hoofd ipv twee. Lijkt het gewoon weer wat. 🤗🫣😂

 3. he wat vervelend allemaal. niet fijn, hopelijk gaat het snel weer beterder. ook met de gespleten haarpunten.

 4. Leg de gespleten haarpunten gewoon in een scheiding, hebben ze geen last van elkaar. . Oppassen met die gespleten teen dat is vervelender, beter even naar laten kijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s